SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
We can build it…we have the technology. The Million Dollar Laptop
May 8th, 2013

Nä, det handlar inte om futuristisk teknologi som är så Über-avancerad att en enda lite laptop kostar en miljon dollar. Det finns inga likheter med den gamla amerikanska tv-serien “Six million dollar man”. Här handlar det om ett riktigt skrytverk. Det handlar om ett stycke design som är så exklusivt att enda sättet att få en ordentlig titt på det är att få en inbjudan från VD Luvaglio, så att du kan logga in på företagets hemsida och titta närmre på datorn. Utan lösenord kan du bara få titta på de olika utsidorna som företaget erbjuder sina kunder. Men rykten berättar om olika exklusiva finesser som dessa dyrgripar erbjuder. Vad sägs om inbyggd skärmrengöring och en strömbrytare som skapats från en “mycket sällsynt diamant” – utan vilken laptoppen inte kan fungera.
Vilka superfinesser som i övrigt finns under huven är dolt i mystik och dimma. Dock kan man utgå i från att även om det är det absolut senaste inom datorteknologin som är intryckt i det vackra skalet så behöver du bara vänta i två år så kan du inte sälja innandömet till en student via Blocket ens en gång. Se bara vilka priser de första laptopparna gick loss för. Då är detta skrytbygge inget att skryta med.
Då är det bättre att du lägger dina pengar på riktiga datorer. Det senaste inom modern datorteknologi för en summa som är fullständigt vettig. Kolla in på http://www.laptops.se


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa