SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vilken mobiltelefon drömmer du om
May 7th, 2014

Bara för några år sedan drömde alla om att äta en iPhone. Om det var 1, 2 eller 3 spelar ingen roll. När de olika modellerna kom var det det absolut bästa  och coolaste som en människa över huvudtaget kunde äga. Men sedan hände något tragiskt i mobil- och IT-världen: Apples grundare Steve Jobs dog. Man kan tycka att en enda man inte bör ha sådant inflytande över ett så stort företag – som samlat på sig tallang och kompetens från hela världen. Men så var det. När han dog började företaget långsamt regregera.  När iPhone 4 kom var det fortfarande coolast – men inte hysteriskt. Och när iPhone 5 kom var bemötandet gillande, men inte självklart. Efter det har intresset svalnat mer och mer. Apple har helt enkelt fått acceptera att de inte är herrar på täppan längre. Framför allt Samsung håller på att ta topplaceringen som det företag som presterar de mest imponerande och kittlande produkterna.
Men smaken är olika. En del har varit trogna Apple sedan slutet på 70-talet och skulle inte byta till något annat för allt i världen. Andra har aldrig använt en appleprodukt. Vilken sort är du? Vilken mobiltelefon drömmer du om att skaffa dig?
Gjorde denna text dig intresserad av mobiler? Det finns mer att läsa för den som är intresserad. Det mesta du behöver veta om kan du hitta om du surfar in på www.billiga-mobiler.se och kollar runt. Klicka på länken till www.billiga-mobiler.se nu och få svar.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa