SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vart reser du i dina drömmar?
March 27th, 2014

Om man fantiserar helt friskt lär man komma precis vart som helst i sina drömmar. I en amerikansk undersökning som gjordes för en tid sedan ställdes just frågan: “Vilken är din drömresa?” Och svaren var mångskiftande och resmålen vandrade allt från rena fantasin till den rent konkreta. Från Hogward till den egna verandan. Men många vandrade lite mitt i mellan. Som personen som fullt medvetet dragit lite på verkligheten för att få en skön fantasi: “Jag drömmer om att resa till Island. Självklart eftersom det börjar med I, men också för att jag har några förutfattade meningar om människor och terräng, och jag tror att det skulle vara trevligt att åka någonstans med den sinnesstämningen.”
Eller denna fantasipendlaren: “Jag drömmer om att resa till Nya Zeeland, eftersom det är så långt borta … och på en kontinent jag ännu inte varit på. Och jag är en Sagan om Ringen fan, så det skulle vara bara otroligt coolt. Oh och jag älskar accenten. Jag skulle också älska att återvända till Sydamerika, och se lite mer än bara Peru – och bara se allt. Jag önskar jag kunde resa hela tiden … oh ja och naturligtvis jag skulle älska att se Kanada en dag!”
Men vart du än vill resa så är god fantasi självklart en extra krydda på upplevelsen. Och några bra resväskor är en verklighetens trygghet för allt du bär med dig. Och har du inte redan några bra väskor så kan du köpa resväskor för vettigt pris på www.resvaskor.eu.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa