SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vänd dig till Lekexperten när det är dags att köpa presenter
September 11th, 2015

Vänd dig till Lekexperten när det är dags att köpa leksaker. I lekexpertens e-butik – du hittar den på Lekexperten.se – hittar du ett brett utbud av leksaker till barn i alla åldrar. Varför inte ta en titt idag?

Surfa in till Lekexperten.se och ta en titt på alla actionfigurer, bollar, byggklossar, bilar och bilbanor, lego, pussel och mycket annat. Lekexperten hjälper dig att hitta den perfekta presenten.

Hos Lekexperten är det enkelt att hitta. Sajten Lekexperten.se är intuitivt uppbyggd. Du kan antingen söka produkter genom att välja en viss kategori eller genom att använda sajtens sökmotor.

När du klickar på länken för kategorin actionfigurer hittar du bland annat Teenage Mutant Ninja Turtles och Spiderman. När du klickar på lego hittar du bland annat Lego Duplo med modellerna Stora Kungliga Slottet, Skolbuss, Mitt första tågset och Polis liksom även en mängd häftiga Star Wars-legon.

Lekexperten månar om sina kunder. När du beställer en vardag innan klockan 13:00 så skickas varorna samma dag. Under normala omständigheter tar leveransen 1-2 dagar, beroende på var i landet du bor. Frakten är dessutom billig. Istället för att betala för vikt betalar du ett schablonbelopp.

Taxan är 69 kronor för privatpersoner och 99 för företag. Ytterligare 50-80 kronor tillkommer om du beställer till en adress i Danmark eller Finland.
Hör av dig om du behöver hjälp med att skicka in en beställning eller om du har frågor om en viss produkt. Under vardagar har Lekexpertens kundsupport öppet mellan klockan 09:00 och 16:00. Telefonnumret är 026-18 24 27 och e-postadressen info@lekexperten.se. Lär mer om att köpa billiga pussel här


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa