SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Surfa in på www.crossprint.de! Här hittar du det mesta inom skrivarprodukter
August 4th, 2013

Surfa in på www.crossprint.de! Här hittar du det mesta inom skrivarprodukter. Hos oss hittar du högkvalitativa och prisvärda bläckpatroner, lasertoner och papper till i princip alla skrivare som finns på marknaden. Dessutom erbjuder vi en mängd förbrukningsartiklar till kopiatorer och faxar. Besök oss idag! Du kommer inte att ångra dig.

CrossPrint har utvecklat ett ordersystem som är enkelt att använda. Använd vår speciellt framtagna sökmotor för att leta fram de artiklar du söker. Lägg efter hand dessa i varukorgen. När du hittat allt du behöver går du till kassan, där du kan välja det betalningssätt som passar dig bäst. Efter att du skickat in din beställning får du en bekräftelse per email. Sedan levererar vi så fort det bara går!

På www.crossprint.de ser du märkningen ”Trusted Shops Guarantee”. Det är en symbol som används i Europa och som garanterar säker näthandel. CrossPrint AG:s framgång bygger på en nöjd kundbas. Vi står för service, kvalitet och kompetens.

Idag handlar privatpersoner, mindre färetag och internationella bolag hos CrossPrint. Alla har olika behov och vi gör vårt yttersta för att erbjuda bästa möjliga service till samtliga segment av vår kundbas.

Om du har frågor om CrossPrint eller våra produkter, hör då av dig till vår duktiga kundtjänst. Du når oss dagligen mellan klockan 09:00 och 17:00 på telefonnummer 0800 588 79 73. Alternativ kan du skicka ett email till info@crossprint.de eller kundendienst@crossprint.de.

Att hitta rätt bläckpatron eller lasertoner till din skrivare är inte alltid en enkel uppgift. Vi på CrossPrint hjälper vi dig hitta prisvärda och förstklassiga varor!

www.crossprint.de/brother/
www.crossprint.de/canon/
www.crossprint.de/epson/


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa