SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Ny i gamet, men redan gigantiskt stor
May 17th, 2014

Juicy Coutures kända slogan lyder “tillverkad i glamorösa USA”. Företaget är känt för sina lyxiga och glamorösa handväskor som har burits av många kändisar de senaste 20 åren.
Juicy Couture har sin bas i Arleta, Los Angeles och grundades 1997 av Pamela Skaist-Levy och Gela Nash-Taylor. Företaget köptes senare av Liz Claibornes efter vilket Juicy Couture har förvandlats till ett globalt modeföretag som säljer allt från kläder, väskor, skor, badkläder, parfym, accessoarer, solglasögon, yoga- och babykläder.
Juicy Coutures kan du hitta i varuhus som Bloomingdales, Gus Mayer, Lord & Taylor, Bergdorf Goodman, Nordstrom, Neiman Marcus och Saks Fifth Avenue samt Juicy Couture egna butiker. För närvarande finns det över hundra butiker i Nordamerika där du kan köpa Juicy Couture kläder. Juicy Couture marknadsförs som en high-end klädkollektion och riktar sig till kvinnor i åldern 10-26. Bland företagets alla kläder och accessoarer finns även en stor väskkollektion. Om du blivit sugen på att köpa något från Juicy Coutures, tillexempel deras väskor, men är osäker på var du kan köpa dem – och dessutom till en bra pris – så finns det en lösning för det. Du behöver inte resa till någon av butikerna i Nordamerika utan behöver bara surfa in på sidan http://www.vaskmodeller.se. Här hittar du dels väskor från Juicy Coutures, men också väskor från en lång rad andra tillverkare och märken. Och inte nog med att det finns ett brett utbud och är lättillgängligt, det är till ett mycket bra pris också.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa