SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kopior av Canada Goose-jackor
December 11th, 2013

Kopior av kända märken är numera mycket vanligt, särskilt för framgångsrika varumärken såsom Canada Goose. Även på internet finns det en rad falska webbplatser som hävdar att de är auktoriserade återförsäljare, och många blir offer för dessa imitatörer. Du måste verkligen vara försiktig vid köpet av din Canada Goose-jacka.

Kontrollera att butiken eller webbplatsen är seriös. Om du är osäker på om en webbplats är falsk, kan du gå in på den officiella portalen för Canada Goose och se om webbplatsen tillhör en auktoriserad återförsäljare.

Att kopiera objekt är inte bara olagligt; det kan också farligt. Vissa använder spackel eller material som är hälsovådliga, och vissa material är belagda med bakterier, svamp, mögel och andra organismer som kan skada hälsan. Vissa använder annan djurpäls än prärievargpäls, eller gåsfjädrar som inte ger riktig värme och isolering.

Om du verkligen lever i ett mycket kallt klimat, kan en falsk vinterjacka orsaka fara eller till och med dödsfall. Utan äkta gåsfjädrar eller prärievargpäls, finns det en stor chans för köldskador eller att du kanske fryser ihjäl. Slutligen kan falska jackor även skada din plånbok.

Handla hos www.canadagoosejacka.se för att vara säker på att du köper äkta varor.

 

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa