SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hvilken årstid er bedre enn sommeren?
March 8th, 2016

Hvilken årstid er bedre enn sommeren? Varmen, de lyse kveldene, sol, bad og ferie er uslåelig. Med den fantastiske solen kommer også de farlige solstrålene, og det ubehagelige lyset man ikke alltid vil få i øynene. Når solen er høyest på himmelen er solstrålene som farligst. Både øyne og hud påvirkes av den farlige UV-strålingen. Den anbefalte tiden for å være direkte i sollyset for en voksen er 2 timer per dag og for små barn er den anbefalte tiden så lite som 30 minutter. På en varm og deilig sommerdag vil vi selvfølgelig være ute mer og la våre barn leke ute så mye som mulig. Da er det perfekt å være under en praktisk solbeskyttelse. Skolbeskyttelse vil bidra positivt til helse både på kort og lang sikt.

Solen er som vi sa fantastisk, men noen ganger må vi komme oss unna den. Når du sitter i hagen din, på uteplassen eller balkongen kan det være behagelig med muligheten å komme bort fra solen. Enten syns du det er for varmt, blir irritert av det sterke lyset eller så vil du hvile kroppen din fra de skadelige solstrålene. Ingen ønsker å ødelegge sin sommer med solstikk, brent hud eller nedsatt syn, derfor er en investering i en solbeskyttelse et klokt valg. Investere i ditt velbehag og inforskaffe en solbeskyttelse.

Furniturebox har vi samlet forskjellige varianter av solbeskyttelse for deg. Hos oss kan du finne paviljonger, partytelt, markiser, veggmarkiser, parasoller og parasollføtter. Vi har solbeskyttelse i forskjellige størrelser for forskjellige tilfeller. Takket være våre solbeskyttelser vil din sommer bli bedre enn aldri før. Velkommen til Furniturebox og surfe rundt blant vårt brede sortiment av praktiske paviljonger, parasoller, partytelt og andre solbeskyttelser. Finn billige solbeskyttelser som passer dine behov. Läs mer om Møbler på nett hos furniturebox

  1. http://www.furniturebox.no/no/artiklar/innendors/senger/index.html
  2. http://www.furniturebox.no/no/artiklar/innendors/stoler/spisestoler/index.html
  3. http://www.furniturebox.no/no/artiklar/innendors/senger/kontinentalsenger/index.html
  4. http://www.furniturebox.no/no/artiklar/innendors/sofaer/divan-hjorne-og-u-sofa/index.html

Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa