SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
CrossPrint erbjuder ett brett sortiment av varor för skrivare, faxar och kopiatorer
July 1st, 2013

CrossPrint erbjuder ett brett sortiment av varor för skrivare, faxar och kopiatorer. Surfa in på crossprint.at och ta en titt i vår e-butik! Här hittar du bläck och toner till bläckstråle- och laserskrivare. Vi har även ett omfattande utbud av skrivarhuvuden, trummor och fotokonduktorer. Allt som allt har vi omkring 7500 artiklar i vårt lager. Allt som krävs är några snabba klipp så levererar vi hem till dig!

CrossPrint har tagit fram ett lättnavigerat ordersystem. Gå till www.crossprint.at och använd dig av vår sökmotor så letar vi fram de varor du behöver. Du kan söka på antingen skrivarmodell eller artikelnummer. Om du är intresserad av en viss tillverkares produkter är det bara att klicka på företagslogotypen.

Om det uppstår några som helst problem eller om du har några frågor ska du inte tveka att kontakta vår duktiga kundservice. Under kontorstid måndag till fredag kan du nå oss per telefon, +41 41 630 49 39. Alternativt kan du höra av dig per email,

Vi på CrossPrint är stolta över att kunna använda den internationella märkningen ”Trusted Shops Guarantee”. Kundens trygghet är något vi aldrig kompromissar om. På vår webbplats, www.crossprint.at, erbjuder vi ett flertal säkra betalningsalternativ. I det fall du väljer att använda Mastercard eller Visa sker betalningen på en krypterad sida. Vi använder oss av Saferpay och den senaste 3-D Secure-tekniken. Du har även möjligeghet att betala mot fatura eller via extern betaltjänst, Paypal eller Payolution.

CrossPrint kan alltid erbjuda prisvärda och miljövänliga produkter. Vi ser fram emot att snart välkomna dig som kund!

www.crossprint.at/brother/
www.crossprint.at/canon/
www.crossprint.at/lexmark/


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa