SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Börjar byxorna kännas lite trånga i midjan?
December 28th, 2013

Börjar byxorna kännas lite trånga i midjan? Vill du försöka bli av med överflödiga kilon? Idag är det många som brottas med övervikt och fetma. Två viktiga orsaker är att vi idag har mer stillasittande arbeten och att vi äter för mycket onyttiga hel- och halvfabrikat. Det är inte enkelt att bryta osunda vanor på egen hand. Ett enkelt och effektiv sätt att dra ner på kaloriintaget är att gå över till målstidsersättningar. Herbalife har under årtionden utvecklat ett flertal hälsoprodukter bestående av noga utvalda näringsämnen som ger dig en nyttig, balanserad och varierad kosthållning. I e-butiken www.painon-hallinta.com hittar du Herbalifes välrenommerade produkter samt en mängd andra hälsopreparat. Vi hjälper dig till ett sundare och friskare liv.

Med måltidsersättning och kosttillskott kan du säkerställa att din kropp får i sig de proteiner, kolhydrater, nyttiga fetter, vitaminer, mineral, fibrer och andra ämnen som krävs för att du ska må bra. Hos http://www.bra-vekt.no/ beställer du enkelt och smidigt de produkter som du behöver. För att handla måste du vara myndig. Moms ingår i de priser som listas på sidan. Om din beställning överstiger €50 så är frakten gratis, annars tillkommer €5. Du kan välja mellan att betala med via Klarna Faktura eller med kreditkort (Mastercard eller Visa). Leveranstiden är 1-2 dagar och du har alltid 14 dagars ångerrätt. Eventuell återbetalning genomförs normalt inom 10 dagar.

Det är enkelt att ersätta måltider med Herbalife proteinshakes. För en sundare livsstil är det dock nödvändigt att du även försöker få in mer motion i din vardag. Ta trapporna istället för hissen. Gå eller cykla istället för att ta bilen. På www.painon-hallinta.com kan du läsa mer om vägen till ett hälsosammare liv!


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa