SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Beställer du antioxidanter ?
April 7th, 2013

Beställer du antioxidanter från Grace Wellness, som är experter på kosttillskott och näringslära, får du dem hemskickade direkt i brevlådan och kan sedan prenumerera på de välgörande antioxidanterna för att alltid ha på lager. Vid rodret på Grace Wellness hittar vi professor Per-Arne Öckerman. Per-Arne har ägnat sig åt näringslära och komplementärmedicin sedan 60-talet och har inte mindre än 400 vetenskapliga arbeten i bagaget. Hans kunskaper om antioxidanter är omfattande.

Men varför ska man egentligen äta kosttillskott med antioxidanter? Är det verkligen nödvändigt, kan man inte få i sig tillräckligt med antioxidanter genom en bra och välplanerad kost?

Man kan givetvis få i sig antioxidanter via kosten, framförallt genom att äta grönsaker, frukt och bär. Men man måste äta ganska mycket och vara noga med att äta regelbundet för att komma upp i rekommenderade doser. Dessutom försvinner antioxidanternas effekt redan vid temperaturer mellan 30 och 100 grader. I mikrovågsugn försvinner så gott som alla antioxidanter.
Att ta ett kosttillskott med antioxidanter är med andra ord ett sätt att försäkra sig om att få i sig de vitaminer som enligt vetenskapliga studier bland annat motverkar cancer och stroke.
Bredspektrum Antioxidant från Grace Wellness används av både fitnessgurun Susanne Lanefelt och längdskidåkaren Mathias Fredriksson och innehåller en mängd antioxidanter: E-vitamin, C-vitamin, A-vitamin, koppar, selen och zink, och de viktiga vitaminerna B12, B6 och D3. Bredspektrum Antioxidant höjer immunförsvaret och gör dig redo att möta livets utmaningar, dessutom till ett pris som står sig bra på marknaden. Tre kapslar om dagen håller de fria radikalerna borta! www.antioxidanter.biz


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa