SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Att få Lån går upp och ner
February 28th, 2013

Periodvis är det mycket som går fel och allt i livet blir upp och ner. Du har säkert upplevt det.
Någon som också upplevt det är Onike från Uganda. Hon är gift och har 2 barn med ett av dem just nu i skolan. Under de senaste 4 åren har Onike arbetat hårt för att klara av att driva sin butik, som säljer mjöl, socker, tvål och matolja. Dock går det inte så bra och det är svårt att få allting att gå ihop. Därför har Onike – tillsammans med sex andra kvinnor – bildat en grupp som ska stödgrupp för varandra. Bland annat har de tagit ett lån av Kiva. Kiva är en internationell hjälporganisation som ger mikrolån till behövande i tredje världen för att befrämja tillväxt och stabilitet.
Lånet kommer att användas för att köpa fler varor som läsk, socker, juice och matolja som Onike sedan kan sälja. Denna investering kommer att hjälpa henne att generera större vinster och betala skolavgifter för sitt barn. Onike drömmer om att en gång kunna bygga sig ett eget hus.
Utöver lån från Kiva är Onike och de andra kvinnorna med i BRAC som hjälper kvinnor i Uganda lyckas både privat och i affärslivet.
Så visst behöver man sådan trygghet som BRAC och Kiva kan erbjuda. Är allting rörigt behöver du någon som hjälper dig att reda ut allt. Och är ekonomin dålig kan du behöva ett lån.
Där finns hjälpen på www.låneansökan.se. och på https://www.låneansökan.se/bolån/


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa