SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hyr in professionell städhjälp
June 8th, 2015

Det är inte nödvändigt att alltid göra allting själv. Gör dig själv en tjänst, hyr in professionell städhjälp. Varför damma och dammsuga hela helgen när du skulle kunna ägna dig åt något roligare. Fler och fler hushåll idag övergår till att hyra in hushållsnära tjänster.

Rent Hemma, vars tjänster framföra allt riktar sig till privathushåll i Storstockholm, erbjuder inte bara olika städpaket utan även tvättning, strykning och fönsterputsning. Låter det som om det skulle kunna vara något för dig? Ta då och surfa in till Renthemma.se. Här hittar du mer information om Rent Hemma och den städhjälp i Stockholm företaget erbjuder.

Rent Hemma har varit med under många år och har under denna tid byggt upp ett oerhört bra rykte. Idag har man servat över 1000 kunder och kundkretsen växer stadigt.

Varför inte testa Rent Hemma du också? På hemsidan kan du använda webbformuläret för att boka in en provstädning. Detta kostar bara 99 kronor. Allt du behöver göra är att föreslå ett datum samt lämna din kontaktinformation.

Rent Hemma hör av sig till dig så snabbt som möjligt. Om du har frågor eller funderingar är det bara att höra av sig. Telefonnumret är 08-120 509 10. Om du föredrar e-post så är adressen <a href=”mailto:info@renthemma.se”>info@renthemma.se</a>.

Rent Hemma sätter kundens trygghet högt och man arbetar sedan länge efter de riktlinjer som tagits fram av Svenska stöldskyddsföreningens. Att arbeta i någons privata bostad innebär ett stort förtroende. Samtliga Rent Hemmans anställda måste uppvisa utdrag från belastningsregistret samt även underteckna ett sekretessavtal. För bästa möjliga städning, välj Rent Hemma!


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa